onsdag 13 april 2016

FULLSPÄCKAD HELG


Kort rapport från en fullspäckad helg! I fredags var Keith på spelning med en kompis indiepopband nere i Brooklyn efter jobbet - själv var jag jetlaggad och utslagen i soffan, men han låter hälsa att det var riktigt bra. Bandet heter Little Insects om någon skulle vara nyfiken!


Lördagen började fint med ett event i Harlem för Bernie Sanders. Keith är die hard Bernie-fan, så när det hölls block party och voter canvassing i närheten av vår stadsdel så var det ju givet att komma förbi! Mannen själv var förstås inte på plats (men vi planerar att göra som typ 15 000 andra och försöka få en skymt av honom ikväll, för då är det dags för megastort rally i Washington Sq Park!) men vi fick se ett par politiker och en skådis snacka om varför man ska rösta på Bernie, lyssnade på lite musik och pratade med volontärerna på plats. Vi planerar att komma upp till den lokala kampanjlokalen och hjälpa till de kommande dagarna, roligt att få vara med i den demokratiska processen även om man inte själv kan rösta! Kan också meddela att när man går runt på stanmed ett sånt här märke så träffar man massa kul folk:


Vi fegade ur på att följa med på voter canvassingen (knacka dörr etc.) så efter eventet åkte vi ner på stan istället. Det började tokregna framåt lunch, så vikäkade lite och flydde in på bio för att se Batman v. Superman (rätt slätstruken film, inte mer än två av fem toasters) istället.


Söndagen gick i shoppingens tecken - men bara nödvändiga saker, jag lovar! Keith fyndade ett gäng tröjor till jobbet, och jag hittade vårskor på Muji (inklusive löstagbar sula, yay!). På kvällen åkte vi och Alina (vår rumskompis) ner till financial district och åkte upp i One World Observatory, toppen på nya World Trade Center och tillika västra halvklotets högsta byggnad.


Sjukt högt verkligen! Jag är inte höjdrädd annars men det var faktiskt rätt läskigt att kolla ner - ska försöka ladda upp en film men det är svårt attillustrera känslan! Det var iallafall fantastiskt vackert och väl värt slantarna för en solnedgångsbiljett - rekommenderas!


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar