fredag 13 maj 2016

FINA DAGAR



Äntligen har vädret blivit lite bättre! Jag har spenderat mycket tid ute i veckan för att njuta av solen (i helgen ska det bli regn igen!) och igår passade vi på attbesöka High Line. Hade inte varit där sen 2013, nu har de förlängt parken lite och gjort den ännu mysigare.


Det var extra kul att de just nu visar en konstutställning i parken, det heter Wanderlust och har temat vandring. Flera fina grejer, men min favorit var den här galet häftiga skulpturen av Tony Matelli, som heter Sleepwalker. Den är otroligt verklighetstrogen, svårt att visa med ett foto men den var nästan läskigt äkta! Tanken var at visa hur vi ofta "sover oss igenom" livet - väldigt sant!


 Extra kul var att vi hade besök från Stockholm! Malin och hennes Johan var på New Yorksemester och vi hann med både en picknick i Central park och en jättegod middag på Red Bamboo i the Village, en helt vegansk restaurang.


Det var ingen lyxrestaurang på något sätt men det är alltid roligt som vego när man har massor av saker att välja på - nästan lite beslutsångest! Keith gjorde faktiskt ett bätre val än jag med en tallrik jättegoda sesamkryddade sojajärpar.


Vi avslutade med att dela en vegansk mintchokladmilkshake! Mysig kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar